AVT nieuwbouw 2021-2022

AVT slaat een nieuwe mijlpaal

Vanaf oktober 2021 gaan we beginnen met de uitbreiding van het pand in Roosendaal

Met deze uitbreiding investeert AVT in 10.800 m2 parking waar 78 genummerde parkeervakken komen voor truck en trailers, een mileu straat en een aparte ruimte voor demontage voor stapelen van trailers.

Daarnaast  bouwen we ons bestaande pand uit met zo’n 3500m2 waar we onze activiteiten verder continueren. Zo komt er:

 • 5 kraanbanen 10 Ton en 5 Ton
 • Een nieuwe werkplaats voor schade werkzaamheden inclusief spuitcabine
 • Een nieuwe werkplaats voor de waste (vuilnis) voertuigen inclusief put en APK
 • Een wachtruimte voor alle chauffeurs
 • Een nieuwe kolomvrije werkplaats voor de machinefabriek AVT Metaal

Het geheel wordt een afgesloten terrein met slagbomen en is er alleen gecontroleerde toegang mogelijk.

AVT nieuwbouw 2021-2022

Samenwerking Car Electric en AVT een feit

Zoals bij sommigen al bekend is: sinds 2021 is er een samenwerking tussen Car Electric en de AVT groep. Als bedrijven hebben we getracht deze overgang zo soepel en geruisloos te laten verlopen.

De visie achter deze stap is dat Car Electric continuïteit wil hebben. We staan aan de vooravond  van een markt die steeds belangrijker wordt: de elektrificatie van onze voertuigen en een wens van Ton Dekkers om een andere stap in zijn leven te zetten. Bij AVT is er de wens om, naast de revisie van verbrandingsmotoren, juist op de markt van voertuig elektrificatie en airco te gaan bewegen. Daarom zijn we onze krachten gaan bundelen.

Op de eerste plaats is de focus nu  gericht om de bestaande klanten van Car Electric een nog betere dienstverlening te kunnen bieden door middel van een webshop. Op de tweede plaats  de bestaande klanten van AVT het gemak en dienstverlening van Car Electric te laten ervaren op het gebied van starters, dynamo’s en airco op trucks. Ook een integratie van de routedienst om zo sneller te kunnen leveren is een speerpunt. Op de middellange termijn willen we als Car Electric de partner zijn en blijven voor onze klanten op het gebied van voertuig electro.

De juridische naam is geworden: “AVT Revisie BV” en handelend onder de namen: “Car Electric” (auto electro) en “AVT Revisie” (motoren revisie). Telefoonnummer, bankrekening, e-mail adres, medewerkers, locatie-adres en de prijzen blijven allemaal ongewijzigd.

Tevens is een eerste investering gedaan in een testbank voor de start-stop dynamo’s met computer aansluiting en alle 24V systemen.

 

Reactie Ton van Tilburg (AVT)

Voor AVT is dit een natuurlijke samenvoeging: we zitten op verschillende markten maar wel met dezelfde klanten: met AVT Revisie zijn we de partner in de regio voor revisie van motoren en cilinderkoppen (www.avt-revisie.nl) en is dit een perfecte aanvulling. We hadden het nog niet in het pakket en het DNA van de medewerkers van Car Electric sluit naadloos aan bij ons: service gericht.

 

Reactie Ton Dekkers (Car Electric)

Na 22 jaar is Car Electric een gevestigde naam in de autobranche. Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een stevig bedrijf met 5 medewerkers. Om deze groei goed te kunnen vertalen naar service en leveringsmogelijkheden en om onze diensten in de toekomst op dezelfde manier te kunnen uitvoeren heeft A van Tilburg (AVT) Car Electric toegevoegd aan hun organisatie. Hiermee kunnen we Car Electric nog verder ontwikkelen en gebruik maken van de professionele kennis van AVT. Car Electric blijft gewoon bestaan op dezelfde plaats met dezelfde mensen. Met deze verandering hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Nieuwe features in de AVTParts webshop!

Dankzij de goede input van onze gebruikers zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om het gebruik van de webshop te verbeteren.
Onderstaande features zijn inmiddels live gegaan en willen je graag toelichten in dit bericht. Ook willen we je alvast op de hoogte stellen van de komende features die in de maak zijn.

 • Zoeken naar artikelen gaat vanaf nu nog beter
 • Autocomplete van een (deel)zoekopdracht
 • Zoeken op chassisnummer
 • Bestellingen vanuit jouw bestelsysteem direct in onze webshop
 • Makkelijk productinformatie delen
 • Beoordelingen van onze webshop

 

What’s next?

Voor nu gaan wij weer lekker door met ontwikkelen aan de volgende features:

 • Retouraanvraag
 • Garantieaanvraag
 • Aanbieden meerdere diensten binnen de AVT Groep
 • Notificatiecenter (berichtgeving via de webshop)
 • Direct kunnen bladeren in onze promotiefolders

Kijkje nemen in onze webshop, een account aanmaken en bestellen? Dat kan, klik op: https://parts.avt.nl

AVT verscherpt de maatregelen maar blijft open!

De afgelopen weken zijn op alle vestigingen van AVT preventieve maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken. De laatste dagen zijn er echter door de actuele ontwikkelingen extra maatregelen nodig en die hebben we ingevoerd. Onze boodschap blijft dat u van harte welkom bent in onze werkplaatsen en balie/magazijnverkoop en webshop.

Normale openingstijden
Wij hanteren in al onze werkplaatsen de normale openingstijden en staan bij onverwachte storingen 24/7 voor u klaar. Wel geldt voor al onze medewerkers dat fysiek contact tijdens de werkzaamheden tot het minimum wordt beperkt. Dit betekent onder meer dat de werkplaatsen alleen toegankelijk zijn voor onze medewerkers.

Communicatie kanalen
AVT is bereikbaar via alle normale communicatie kanalen maar ze zijn ook uitgebreid, met bijvoorbeeld Skype, Microsoft Teams en Google Hangout. Indien u een meeting op deze manier wilt laten plaatsvinden is het een kwestie van aangeven en we regelen dit in.

Graag willen we uw aandacht in ieder geval ook op onze webshop richten: https://parts.avt.nl
Alle vragen en bestellingen op dit platform worden razendsnel opgepakt door onze medewerkers.

Beschikbaarheid van onderdelen:
Op dit moment ondervinden we (bijna) geen hinder en zijn alle producten goed leverbaar.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen en willen samen met u onze verantwoordelijkheid nemen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Peter Sijmens op 06 225 129 27.

Namens team AVT
Ton van Tilburg

ETC Promofilm

De promotiefilm van European Trailer Care (ETC) is een feit! Trots op het mooie resultaat.
AVT is blij om met haar truck- en trailer reparatie werkplaatsen aangesloten te zijn bij ETC.

Wat is ETC:
European Trailer Care is de succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatie bedrijven in Europa. Door de kracht van samenwerken kan European Trailer Care de fleetowner de optimale service bieden in geheel Europa. Tevens werkt European Trailer Care zeer nauw samen met alle trailer en onderdelen fabrikanten, zodat de lijnen kort zijn, en ook de juiste prijs gegarandeerd is.