Samenwerking Car Electric en AVT een feit

Zoals bij sommigen al bekend is: sinds 2021 is er een samenwerking tussen Car Electric en de AVT groep. Als bedrijven hebben we getracht deze overgang zo soepel en geruisloos te laten verlopen.

De visie achter deze stap is dat Car Electric continuïteit wil hebben. We staan aan de vooravond  van een markt die steeds belangrijker wordt: de elektrificatie van onze voertuigen en een wens van Ton Dekkers om een andere stap in zijn leven te zetten. Bij AVT is er de wens om, naast de revisie van verbrandingsmotoren, juist op de markt van voertuig elektrificatie en airco te gaan bewegen. Daarom zijn we onze krachten gaan bundelen.

Op de eerste plaats is de focus nu  gericht om de bestaande klanten van Car Electric een nog betere dienstverlening te kunnen bieden door middel van een webshop. Op de tweede plaats  de bestaande klanten van AVT het gemak en dienstverlening van Car Electric te laten ervaren op het gebied van starters, dynamo’s en airco op trucks. Ook een integratie van de routedienst om zo sneller te kunnen leveren is een speerpunt. Op de middellange termijn willen we als Car Electric de partner zijn en blijven voor onze klanten op het gebied van voertuig electro.

De juridische naam is geworden: “AVT Revisie BV” en handelend onder de namen: “Car Electric” (auto electro) en “AVT Revisie” (motoren revisie). Telefoonnummer, bankrekening, e-mail adres, medewerkers, locatie-adres en de prijzen blijven allemaal ongewijzigd.

Tevens is een eerste investering gedaan in een testbank voor de start-stop dynamo’s met computer aansluiting en alle 24V systemen.

 

Reactie Ton van Tilburg (AVT)

Voor AVT is dit een natuurlijke samenvoeging: we zitten op verschillende markten maar wel met dezelfde klanten: met AVT Revisie zijn we de partner in de regio voor revisie van motoren en cilinderkoppen (www.avt-revisie.nl) en is dit een perfecte aanvulling. We hadden het nog niet in het pakket en het DNA van de medewerkers van Car Electric sluit naadloos aan bij ons: service gericht.

 

Reactie Ton Dekkers (Car Electric)

Na 22 jaar is Car Electric een gevestigde naam in de autobranche. Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een stevig bedrijf met 5 medewerkers. Om deze groei goed te kunnen vertalen naar service en leveringsmogelijkheden en om onze diensten in de toekomst op dezelfde manier te kunnen uitvoeren heeft A van Tilburg (AVT) Car Electric toegevoegd aan hun organisatie. Hiermee kunnen we Car Electric nog verder ontwikkelen en gebruik maken van de professionele kennis van AVT. Car Electric blijft gewoon bestaan op dezelfde plaats met dezelfde mensen. Met deze verandering hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.