AVT_web_weknow_icon_Parts

AVT PARTS

Bedrijfswagenonderdelen

AVT_web_weknow_icon_Gaston

AVT GASTON

Laadkleppen & Laadkranen techniek

AVT_web_wecreate_icon_tilbusoft

AVT TILBUSOFT

Registratiesysteem Tilbusoft

AVT_web_wecreate_icon_fleetcare

AVT FLEETCARE

Fleetmanagement

Pictogram carelectric 408x408

AVT CAR ELECTRIC

Specialist in voertuig elekro

AVT_icon_Know_PartsAVT PARTS

AVT Parts is de groothandel voor truck- en trailer onderdelen en werkplaatsbenodigdheden.

Al meer dan 50 jaar bieden wij een ruim assortiment truck- en trailer onderdelen aan van voornamelijk de grootste en bekendste merken zoals: WABCO, SAF, KNORR, BPW, HELLA, JOST etc. Naast de grootste merken kunnen wij ook goede alternatieven aanbieden wanneer dit gewenst is. Ons complete salesteam helpt u graag met het verkrijgen van het juiste onderdeel.

Magazijn voorraad AVT Parts
AVT Parts voor bedrijfswagens winkel

Vanuit onze voorraad van vijf filialen kunt u rekenen op snelle, en betrouwbare, levertijden. Naast de routedienst overdag kunnen wij uw onderdelen en/of benodigdheden ook middels een nachtroute bezorgen.

Onderdelen bestellen zoals u dat wenst. In de shop te Roosendaal, telefonisch, via email of met onze snel-bestelmethode. Of bestel direct in onze webshop. Snel, deskundig en betrouwbaar.

Daarnaast verzorgen wij voor u witte en gele kentekenplaten. Klaar terwijl u wacht!

 

AVT Parts staat voor:

  • structurele jaarafspraken
  • analyse en advies van de gebruikte parts
  • integratie ERP/software systeem
  • persoonlijke aandacht
parts.avt.nl

AVT GASTON

Specialist voor Zuidwest Nederland voor laad- lossystemen en laadkleppen.

AVT Gaston verzorgt de keuringen (LPK & ALK), onderhoud en reparaties voor uw laadkleppen en laadkranen. Dit doen wij op onze vestingen Moerdijk, Hazeldonk, Waddinxveen en Roosendaal. Een laadklepservice op locatie is ook geen probleem.

avt gaston laadtechniek laadkleppen
AVT Gaston laadklep techniek

Naast het onderhoud en opbouw van laadkleppen, houdt Gaston zich ook bezig met de carrosserie van voertuigen en laadbakken. De carrosserie omvat de buitenkant van een voertuig. Met andere woorden: de carrosserie is de romp van een voertuig zonder de losse onderdelen, zoals de motor, wielen, bumpers, het interieur en het aandrijfgedeelte.

gastonhydrauliek.nl

``Bij Jan de Rijk draait alles om een zo optimaal mogelijke inzet van ons wagenpark. Dankzij Tilbusoft hebben wij nu real time inzicht in onze werkplaatsperformance en is het wagenparkbeheer compleet inzichtelijk geworden. Met name de flexibiliteit van het systeem is voor ons de laatste jaren van toegevoegde waarde gebleken: zowel de KPI rapportage als de mobiele app zijn toepassingen waar we inmiddels dagelijks gebruik van maken.``

Johan Martens - Service Coördinator Jan de Rijk Logistics

AVT TILBUSOFT

Het registratiesysteem wat perfect past bij bedrijven met een eigen werkplaats welke simpel en effectief is. Maar ook voor bedrijven zonder eigen werkplaats die hun wagenpark willen beheren op kosten en oproepschema’s. Ontdek de nieuwe kracht in uw werkplaats en bespaar direct op uw kosten.

AVT Tilbusoft is simpel in gebruik en verlicht de administratieve handelingen. Aan de werkplaatszijde geen werkorders meer in papiervorm maar alles digitaal: WIFI scanners voor de monteurs en barcodes. Aan de financiële zijde (boekhouding) worden de kosten aangeleverd in ieder gewenst formaat zodat ze automatisch ingelezen kunnen worden.

Tilbusoft verlicht de mensen van routinematige processen zodat men zich bezig kan houden met ‘belangrijkere’ zaken (werkplaatschef, planners, monteurs). Het geeft inzicht in management gegevens zoals: kosten per object, per tijdsvak en per km, welke werkzaamheden er verricht worden, zoals verhaalbare schade, schade, bovenbouw, onderstel, banden, opruimen werkplaats, etc.

Tilbusoft is ‘leverancier’-onafhankelijk. Het is helemaal gebaseerd op een internetomgeving en is dus altijd up-to-date.

AVT FLEETCARE

Besparen en beter organiseren van uw wagenpark, dat is onze aanbieding.

Fleetcare is een webapplicatie waar het wagenpark in beheerd wordt. Enkele functionaliteiten zijn:

  • Onderhoudsplanning opstellen
  • Overzichten met oproep data
  • Historie van reparaties
  • Modificaties ingeven en bijhouden
  • Reparaties ingeven die uitgevoerd moeten worden bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt

Bij het laatste punt is een mobiele website beschikbaar. Op deze website kan de chauffeur zelf een reparatie melden. De wagenparkbeheerder krijgt hiervan een notificatie waarbij goed- of afkeuren retour gezonden kan worden.

AVT CAR ELECTRIC

De specialist in starters dynamo’s, accu’s en aircosystemen.

Car Electric is al meer dan 20 jaar de specialist in elektrische auto onderdelen: startmotoren, dynamo’s, accu’s en aircosystemen.

U kunt bij ons terecht voor zowel reparatie, revisie als voor compleet nieuwe onderdelen. Door onze magazijnvoorraad kunnen we snel leveren. Desgewenst brengen we het dezelfde dag nog bij u langs.

Car Electric is een bedrijf waar service en klanttevredenheid voorop staat. Klant staat op één. U kunt altijd langskomen voor een kosteloze diagnose aan uw dynamo en startmotor. Wij hebben de juiste testapparaten in huis om dit zorgvuldig te kunnen uitvoeren. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Car Electric beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, gecombineerd met een winkelgedeelte. Al onze medewerkers hebben zelf in de werkplaats gestaan en kunnen u, door hun aanwezige kennis, goed van dienst zijn bij technische vragen of problemen.

TWEETS

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

RECENT NIEUWS

Verhuisbericht & overname Doolaard bedrijfswagens Hoogvliet

Comments off.

Hallo Hoogvliet Rotterdam, Dag Waddinxveen. Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op ...

Read More
AVT nieuwbouw 2021-2022

AVT slaat een nieuwe mijlpaal

Comments off.

Vanaf oktober 2021 gaan we beginnen met de uitbreiding van het pand in Roosendaal Met deze uitbreiding investeert AVT in 10.800 ...

Read More