AVT_web_wecreate_icon_hydrauliq

AVT
HYDRAULIQ

Intelligence in hydraulics

AVT_web_wecreate_icon_metaal

AVT
METAAL

CNC draai- en freeswerk

AVT_web_wecreate_icon_wheelspinner

AVT
WHEELSPINNER

Veiligheid in wielen

AVT_web_wecreate_icon_systems

AVT
SYSTEMS

Serieproductie

AVT HYDRAULIQ

De ideale partner als het gaat om hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek.

AVT HydrauliQ is met 50 jaar ervaring gespecialiseerd in hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek. Onze producten worden gebruikt in grotere projecten binnen de Offshore, Oil & Gas, maritiem, civiele- en industriële industrie, veelal ontwikkeld in (co-) engineering. Alles gebeurt in eigen hand, van engineering en fabricage tot en met testen en installatie op locatie. AVT HydrauliQ denkt mee in het ontwerp, komt met slimme oplossingen en kan tevens complete hydraulische systemen ontwikkelen en uitvoeren.

AVT Hydrauliq powerpack
Hydraulic creations

Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten zoals:

  • Hydraulische manifolds
  • Powerpacks voor het leveren van hydraulische kracht
  • Speciale hydraulische cilinders
  • Miniboosters
  • Complete hydraulische systemen

Onze service kent (letterlijk) geen grenzen, Wij maken, voor uw gemak, uitsluitend gebruik van onderdelen die wereldwijd goed verkrijgbaar zijn en bieden u een (inter)nationale service dienst.

Hydrauliq.nl

AVT METAAL

AVT Metaal is uw partner als het gaat om uw CNC draai- en freeswerk. Van assen tot flenzen, van blokken tot manifolds, van tandwielen tot speciale nippels.

Onze passie voor techniek ziet u terug in de kwaliteit die we leveren en de snelheid waarmee we dat doen. Met 50 jaar ervaring en kennis van machinaal draaiwerk denken wij met u mee over elke potentiële verbetering of besparing. AVT Metaal kan grote volumes uitgangsmateriaal inkopen, waaronder alle soorten staal, roestvrij (roestvast) staal, 17PH4 en aluminium. Heeft u een spoedklus, kleine series of zelfs enkele stuks? Ons gespecialiseerd productieteam doet er alles aan om uw machine weer snel te laten draaien. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment onderdelen en uitgangsmaterialen.

AVT Metaal bewerking
AVT Manifold ontwikkeling

Part of the solution
AVT Metaal verzorgt voor u de productie, laswerkzaamheden aan componenten, assemblage, afwerking, testing, oppervlaktebehandeling en engineering. Of het nu gaat om het complete proces of een onderdeel daarvan: wij zijn graag uw betrouwbare ‘part of the solution’.

AVTMetaal.nl

AVT WHEELSPINNER

Controle van speling op wiellagers

De Wheelspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

  • Veilig in gebruik
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij
Wheelspinner.nl
AVT Wheelspinner

AVT SYSTEMS

Serieproductie van cilinders, manifolds & leidingen  

AVT Systems is gespecialiseerd in het seriematig produceren van cilinders, manifolds & leidingen. Door middel van de QRM werkmethodiek zijn we in staat korte doorlooptijden aan te bieden. 

Naast de serieproductie werken we nauw samen met de engineering van AVT HydrauliQ voor specifieke klant oplossingen. Na het bouwen van een prototype en uitvoerige functionele testen kunnen wij deze oplossingen seriematig bouwen. Voorbeelden zijn panelenbouw, specifieke hydraulische kits en niet te vergeten onze eigen AVT Wheelspinner. 

Quick Response manufacturing area
Op maat gemaakte manifolds van AVT

Niet alleen korte levertijden is voor ons een pre, wij zorgen ook voor een zeer hoge kwaliteit van het product. Alle producten die wij produceren worden uitvoerig functioneel getest. 

Heeft u een product dat seriematig geproduceerd moet worden, neem dan contact met ons op. 

TWEETS

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

RECENT NIEUWS

Verhuisbericht & overname Doolaard bedrijfswagens Hoogvliet

Comments off.

Hallo Hoogvliet Rotterdam, Dag Waddinxveen. Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op ...

Read More
AVT nieuwbouw 2021-2022

AVT slaat een nieuwe mijlpaal

Comments off.

Vanaf oktober 2021 gaan we beginnen met de uitbreiding van het pand in Roosendaal Met deze uitbreiding investeert AVT in 10.800 ...

Read More