AVT ALGEMEEN

Met onze kennis van techniek, het product aanbod en support, verlagen we de “Total Cost of Maintenance” (TCM) bij de klant in automotive en industrie.

Als betrouwbare partner in techniek voor automotive en industrie weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

We know, We Care

De markt vraagt om bedrijven die alles kunnen bieden binnen hun vakgebied. Vandaar dat u bij AVT alles onder één dak aantreft voor truck-, trailer en bedrijfswagens. Van onderdelen tot APK en van hydrauliekoplossingen tot onderhoudscontracten voor uw gehele wagenpark.

We Create

Met ‘in huis’ ontwikkelde producten en diensten kunnen we onze klanten toegevoegde waarde bieden en de concurrentie een stapje voorblijven. Vind snel uw weg in de uitgebreide dienstverlening van AVT.

AVT draait al een tijdje mee. Het familiebedrijf wordt nu gerund door de tweede generatie. En niet onverdienstelijk! Met een directie die een strategische, innovatieve en vooruitstrevende blik heeft loopt AVT voorop in de markt.

Met zes verschillende locaties (zie contact), ruim 145 specialisten, een ‘groene’ hoofdvestiging en een werkgebied dat zich niet meer beperkt tot Nederland, is AVT in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende, succesvolle en betrouwbare partner.

Ontdek meer over onze geschiedenis via de tijdlijn, de ontwikkelingen die we doormaken en de visie die wij hebben voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkplaatsen en wat we doen? Kijk dan binnen via Contact of neem contact op om kennis te maken met onze vakmensen in techniek voor transport en hydrauliek.

A van tilburg Roosendaal
50 JAAR VAKMENSEN IN TECHNIEK & TRANSPORT

AVT HISTORIE

VACATURES

TWEETS

Iedereen een hele fijne en gezellige Carnaval gewenst (of wintersport :-).
Wij staan de komende dagen gewoon fris en fruitig voor u klaar.

AVT Parts heeft passie voor techniek. Heb jij dat ook en wil je het beste uit je team halen en ben je sales en service gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou!

Check snel de leuke vacature en solliciteer>> http://ow.ly/u35h50y5L92

#weknow #wecare #wecreate #bum #manager #parts

AVT is met haar truck- en trailer reparatie vestigingen lid van ETC.
Zij hebben een prachtige promofilm gemaakt..
Staat u ergens met pech in Europa... ETC helpt u verder op weg met hulp van de aangesloten bedrijven.

Bekijk de film >>> http://ow.ly/Xqqa50y0Ldh

Load More...

RECENT NIEUWS

ETC Promofilm

Comments off.

De promotiefilm van European Trailer Care (ETC) is een feit! Trots op het mooie resultaat. AVT is blij om met haar ...

Read More

AVT organiseert banenavond

Comments off.

Heb jij een technische achtergrond? Of heb je interesse in werken in de techniek? Kom dan tijdens onze banenavond een kijkje ...

Read More