AVT ALGEMEEN

Met onze kennis van techniek, het product aanbod en support, verlagen we de “Total Cost of Maintenance” (TCM) bij de klant in automotive en industrie.

Als betrouwbare partner in techniek voor automotive en industrie weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

We know, We Care

De markt vraagt om bedrijven die alles kunnen bieden binnen hun vakgebied en specialisten zijn. Vandaar dat u bij AVT alles onder één dak aantreft. Onderdelenverkoop, werkplaatsen, engineering, productie en after-sales.

We Create

Met ‘in huis’ en ‘samen met de klant’ ontwikkelde producten en diensten kunnen we onze klanten toegevoegde waarde bieden zodat zij de concurrentie een stapje voorblijven, hun operationele kosten verlagen en inzetbaarheid vergroten.

AVT draait al een tijdje mee; gestart in 1966 onder de naam A. van Tilburg Handelsonderneming en Techniek BV, is nog steeds een familiebedrijf met korte lijnen. Niet voor niets staat op de homepagina een formulier waarmee u direct in contact komt met de directie. Maakt niet uit waarvoor: als klant, als geïnteresseerde, als scholier of student, als (nieuwe) medewerker, als leverancier. Al is het voor een rondleiding. We zijn er. En als we kunnen helpen, doen we het graag.

Met negen verschillende locaties in zuid en west Nederland, ruim 180 specialisten, een ‘groene’ hoofdvestiging en een werkgebied dat zich niet beperkt tot Nederland en Belgie, is AVT in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner.

Ontdek meer over onze geschiedenis via de tijdlijn, de ontwikkelingen die we doormaken en de visie die wij hebben voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig geworden; neem contact met ons op via: +31(0)88-276.20.60 of info@avt.nl

A van tilburg Roosendaal
50 JAAR VAKMENSEN IN TECHNIEK & TRANSPORT

AVT HISTORIE

VACATURES

TWEETS

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

RECENT NIEUWS

Verhuisbericht & overname Doolaard bedrijfswagens Hoogvliet

Comments off.

Hallo Hoogvliet Rotterdam, Dag Waddinxveen. Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op ...

Meer lezen
AVT nieuwbouw 2021-2022

AVT slaat een nieuwe mijlpaal

Comments off.

Vanaf oktober 2021 gaan we beginnen met de uitbreiding van het pand in Roosendaal Met deze uitbreiding investeert AVT in 10.800 ...

Meer lezen