Verhuisbericht & overname Doolaard bedrijfswagens Hoogvliet

Hallo Hoogvliet Rotterdam,
Dag Waddinxveen.

Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op de manier waarop wij met onze klanten samenwerken. In de afgelopen 8 jaar Is AVT Truck&Trailer service Waddinxveen BV dankzij onze klanten een mooi bedrijf geworden. Helaas door externe factoren (opzeggen huur en afbraak pand) zijn wij genoodzaakt om onze dienstverlening te beëindigen op de huidige locatie in Waddinxveen.


Ons nieuwe adres:

Hoefsmidstraat 31
3194 AA Hoogvliet
T: 088 276 20 00 en  010 231 33 13
E: hoogvliet@avt.nl en info@doolaardbedrijfswagens.nl


Overname

AVT neemt Doolaard bedrijfswagens en haar dochterondernemingen in Rotterdam Hoogvliet over; juridisch per 1-1-2024 en effectief per 1 februari. Het is een mooi bedrijf met een rijke historie, waar aandacht voor klanten centraal staat net zoals bij AVT. Nico Doolaard die het bedrijf in 1985 oprichtte draagt de dagelijkse leiding over aan Wilco van den Berg, de manager van AVT Waddinxveen BV. Alle werkzaamheden en activiteiten die Doolaard bedrijfswagens groot hebben gemaakt zullen we als AVT voortzetten.

Op een beveiligd terrein van 7.000m2, in het hart van de Rotterdamse logistiek, direct aan de afrit van de A15 blijven we de bestaande klanten van Doolaard en de klanten van AVT (Waddinxveen) perfect bedienen. Hiertoe zal AVT investeren in een haal- en brengservice voor de voertuigen in de regio Waddinxveen. Uiteraard gaan ook de monteurs van AVT Waddinxveen BV over naar Hoogvliet. Naast het bedrijf neemt AVT ook het onroerend goed over zodat we hier de komende jaren  kunnen investeren om het te verduurzamen.

Op de locatie in Hoogvliet staan twee panden: de grote werkplaats enerzijds en het kantoor met magazijn en showroom aan de voorzijde. In de loop van 2024 zullen we AVT Parts in Hoogvliet naar deze locatie gaan verhuizen.


Voor meer informatie kunt u ons bereiken op:

Peter Sijmens: 06 22 51 29 27
Ton van Tilburg: 06 54 96 21 82
Wilco van den Berg: 06 54 90 00 99