A. van Tilburg BV (AVT) is een allround bedrijf, bestaande uit een Technische Handelsonderneming (Parts) met vestigingen in Roosendaal en Hoogvliet, een divisie Hydrauliek en vier gespecialiseerde Trailerservices, te weten in Roosendaal, Moerdijk, Breda, en Waddinxveen.

AVT Parts verkoopt truck- en traileronderdelen en heeft daarnaast een gespecialiseerde servicewerkplaats voor rem- en cilinderkop revisies, gereedschapskeuringen en elektrisch gereedschap. Wij verzorgen de truck- en traileronderdelen en werkplaatsbenodigdheden in de ruimste zin van het woord.

Voor het rayon Midden-West Brabant en Zeeland zijn we op zoek naar een fulltime:

Accountmanager truck- en trailer onderdelen

Wat ga je doen?

AVT Parts is hard aan het groeien binnen een sterk concurrerende markt. We zijn daarom op zoek naar een accountmanager met ambitie, pit, visie en welke het gezicht  voor onze organisatie is.

Je zorgt ervoor dat bestaande en nieuwe klanten goed geholpen worden, en dat beloftes die gemaakt worden aan klanten (intern dan wel extern) of prospects waargemaakt worden. Hiermee zorg je ervoor dat AVT Parts blijft groeien bij bestaande en nieuwe klanten.

Wie ben jij? 

Je bent creatief en analytisch sterk. Je kunt makkelijk schakelen en bent nieuwsgierig. Je bent klantgericht en wilt mooie resultaten behalen. Je houdt oog voor de grote lijnen, maar je kunt ook de diepte ingaan. Je heb een gun factor bij je klanten.

  • 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol en klaar voor een volgende stap met veel verantwoordelijkheid;
  • Je bent proactief en wil AVT Parts verder in de markt zetten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een echte netwerker;
  • Je hebt een grote affiniteit voor techniek;
  • Indien je al bekend bent in de wereld van “truck & trailer”’ dan is dat een pre.

Wat bieden wij?

Je komt te werken binnen een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een uitstekend salaris conform eigen CAO. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Wil je reageren? 

Stuur dan een korte motivatie en je CV naar pz@avt.nl. Voor meer informatie kun je onze site bezoeken op www.werkenbijavt.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen (06-11539558) of mailen (bbraam@avt.nl) naar Bas Braam (Business Unit Manager Parts).

Contact Roosendaal

Reactieformulier


Geef aan voor welke vacature u wilt solliciteren.


Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.