AVT ALGEMEEN

Met onze kennis van techniek, het product aanbod en support, verlagen we de “total cost of maintenance” (TCM) bij de klant in automotive en industrie

Als betrouwbare partner in techniek voor automotive en industrie weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

We know , We Care

De markt vraagt om bedrijven die alles kunnen bieden binnen hun vakgebied. Vandaar dat u bij AVT alles onder één dak aantreft voor truck-, trailer en bedrijfswagens. Van onderdelen tot APK, van hydrauliekoplossingen tot onderhoudscontracten voor uw gehele wagenpark.

We Create

Met ‘in huis’ ontwikkelde producten en diensten kunnen we onze klanten nóg meer toegevoegde waarde bieden en willen we de concurrentie een stapje voor blijven. Vind snel uw weg in de uitgebreide dienstverlening van AVT.

AVT draait al een tijdje mee. Het familiebedrijf wordt nu gerund door de tweede generatie. En niet onverdienstelijk!  Met een directie die een strategische innovatieve en vooruitstrevende blik heeft loopt AVT voorop in de markt.

Met zes verschillende locaties (zie contact), ruim 145 specialisten, een ‘groene’ hoofdvestiging en een werkgebied dat zich niet meer beperkt tot Nederland, is AVT in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende, succesvolle en betrouwbare partner.

Ontdek meer over onze geschiedenis via de tijdlijn, de ontwikkelingen die we doormaken en de visie die wij hebben voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkplaatsen en wat we doen? Kijk dan binnen via Contact of neem contact op om kennis te maken met onze vakmensen in techniek voor transport en hydrauliek.

Pand AVT Metaal
50 JAAR VAKMENSEN IN TECHNIEK & TRANSPORT

AVT HISTORIE

VACATURES

DE LAATSTE MVO PROJECTEN

TWEETS

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

RECENT NIEUWS

Verhuisbericht & overname Doolaard bedrijfswagens Hoogvliet

Comments off.

Hallo Hoogvliet Rotterdam, Dag Waddinxveen. Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op ...

Read More
AVT nieuwbouw 2021-2022

AVT slaat een nieuwe mijlpaal

Comments off.

Vanaf oktober 2021 gaan we beginnen met de uitbreiding van het pand in Roosendaal Met deze uitbreiding investeert AVT in 10.800 ...

Read More