AVT Hydrauliek certified Excellence Partner Bosch Rexroth

Bosch Rexroth heeft haar klanten geïnformeerd dat zij stopt met service end-user vanuit de filiaal Zwijndrecht.
AVT Hydrauliek continueert deze activiteiten als Rexroth Service Partner, ondersteund door de kennis en kunde van Bosch Rexroth.

“Om op efficiënte wijze invulling te geven aan de snel veranderende marktvraag en de steeds verder geïndividualiseerde klantwensen, heeft Bosch Rexroth besloten haar service activiteiten te herorganiseren. Vergaande ontwikkelingen in de digitalisering en ontwikkeling van service activiteiten vraagt om vernieuwing van producten en diensten van een organisatie en de implementatie van nieuwe business modellen. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een breed en professioneel netwerk van Sales en Service partners om u in de regio snel en adequaat van dienst te zijn.”

AVT hydrauliek is uw directe aanspreekpunt voor al uw vragen over service, onderhoud en aftersales.

Wat betekent dit voor u als klant?

In de afgelopen 50 jaar heeft AVT Hydrauliek zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van reparatie, onderhoud, keuring en modificatie aan (of nieuwbouw van) hydraulische systemen (zowel mobiel als stationair). Dit gebeurt zowel in hun moderne werkplaats in Roosendaal als op locatie. Wij zijn werkzaam in o.a. de staalindustrie, verpakkingsindustrie, voedselindustrie, afvalverwerkingsindustrie, grondverzet, landbouwmechanisatie, automotive en in de infratechniek. Ook inspectie, reparatie en eventuele nieuwbouw van hydraulische cilinders behoort tot de diensten van AVT Hydrauliek. In de werkplaats in Roosendaal beschikken wij over een speciaal ontwikkelde cilinder montage/demontage bank en diverse speciale gereedschappen om cilinders van verschillende bouwtypen en grootte te kunnen inspecteren en repareren.

“AVT is hiermee de leverancier voor uw totale MRO-behoefte”

Direct contact